zz

سلام بخاطر جواب دادن به سوالم ممنون ،در مورد اینکه مردم اونو نمیشناسن و بازار نداره این مشکل یه مشکل نسبتا ساده س که قابل حله کافیه با یکم خلاقیت،کاری کرد هم نو لحظه خرید قارچو به خریدار معرفی کرد هم جذبش کرد برای خرید،سه شیوه ساده و کم هزینه و خلاقانه برای فروش،

می دونید چند ساله اومده تو ایران. ما و خیلی ها سعی کردیم و باز هم باید ادامه پیدا کنه

درمورد پایین بودن قیمت ،باتوجه به قیمت پایین تولید اون پس پایینتر بودن قیمتش نباید زیاد باشه مگه اینکه میزان تولیدش بر خلاف ادعاهایی که میشه خیلی پایینتر باشه مثلا چهل درصد یعنی ده کیلو کمپوست چهار کیلو قارچ،

میانگین تو سطح صنعتی 20 تا 25 درصد بیشتر نیست.

درمورد فصلای که قارچ خرطدار نداره یه راهش عدم تولیدو دوم تو فصلای گرم ،خشک کردن به وسیله خشک کن خورشیدیه که میشه با جهت دادن به نور خورشیدو بازتابش به روی صفحه ای که برای جذب نور طراحی شده قارچو خشک کرد

اره کاری نداره

،برای فرورششم میشه صادر کرد برای صادراتش میشه تو اتاقای بازرگانی کشورهای مقصد پیغام گذاشت تا مشتریش پیدا شه کاری که کشوری مثه هند میخواد بکنه و انو تو اولویتاش قرار داده،

فکر صادر کردن نباشید. پره بیرون توسط چینی ها

بیماری هام میشه از تولیدات شما استفاده کرد هم وسواس به خرج دادو جلوگیری کرد اما به نظر من مشکلات عمده قارچ صدفی توی تولید اونه که تو ایمیل بعدیم توضیح خواهم داد

مهمترین موضوع تو کشت قارچ صدفی نوع کشتشه یه نوع کشت کاملا دستی که اکثر کاراشو باید با دستو توسط کار گر انجام بدن که این به صرفه نیست دوم شیوه کشت قارچ تو کیسه های 50در صد هست که با بهترین استفاده از فضاهای محیط کشت باز یه فضای خیلی زیادیو رو اشغال میکنن که شرایط هر کیسه با کیسه دیگش فرق داره و این یعنی هر کیسه میتونه زودتر یا دیر تر یا اصلا قارچ نده ولی کیسه کناریش بر عکس زیاد ثمر بده،بذر نا مرغوبی که تو بازار و اکثر فروشنده هام میفروشن بذری که یا رشد نمیکنه یا اونقد ضعیفه که میزان بار دهیش پایینه،به نظر من باید کل شیوه کشت عوض شه تا تحت کنترل تر باشه،،خود من بذر قارچ خریدم که دما روی 20 بوده رطوبت 80تا90درصد بوده،تهویه هر دو ساعت بوده اونم شدید و مستقیم نبوده،لامپ هم هر 12 به 12 روشن خاموش میشن ،بستر خشک نشده روز 18اولی پینارو زدن روز 21 آخرین کمپوست پین زد ،ولی متاسفانه همشون زرد میشدن نه تو مرحله سر سنجاقی حتی وقتی کلاهکش یک سانت بود از بین میرفت،به نظرم مشکل بذر نامرغوبه طوری که 500 کیلو کمپوست فقط ده کیلو قارچ داد ،هیچ آلودگی هم سالن نداره،به نظرتون مشکل بذر ضعیفه یا مشکل جای دیگه س.

مشکل تولید نیست. تولیدش توسط ما کاملا حل شدس. سویه های پر بار هم داریم.

 



:: موضوعات مرتبط: پرسش و پاسخ
:: برچسب‌ها: سلام بخاطر جواب دادن به سوالم ممنون, در مورد اینکه مردم اونو نمیشناسن و بازار نداره این, کاری کرد هم نو لحظه خرید قارچو به خریدار معرفی کرد
ن : دکتر ولی اله مهدیزاده
ت : یکشنبه بیست و چهارم آبان ۱۳۹۴
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید