با سلام و خسته نباشید من حدود یکسال که پرورش قارچ انجام می دهم. خیلی مایلم که نحوه تهیه کمپوست بدونم چطوری هستش. خیلی دنبال طرح پایلوت تولید کمپوست قارچ دکمه ای گشتم مطالب زیادی هم مطالعه کردم اما میخاستم نحوه طراحی بونکر تونل پاستوریزاسیون ظرفیت دستگاه ها و لوازم هوادهی و ... بدونم چطوری هستش. اگه راهنمایی کنید تشکر می کنم. با سپاس فراوان
همه چیز بستگی به سرمایه شما داره. نحوه درست کردن کاری نداره. اگه ده تا 30 ملیارد هزینه کنید میشه یه ظرفیت مناسب درست کرد.
اما اگه مخاید ساده شروع کنید. بهتره روش کپوست سازی سنتی رو اجرا کنید و تنها بهجای روش شیمیایی که تونل ظرفیت کم برای پاستوریزه و شیرین کردن داشته باشد. در مراحل بعدی میتونید کار رو توسعه بدید.
الان خیلی ها به روش سنتی دارند تولید میکنند. اما خیلی قابل رقابت نیست چون شما بین 12 تا 18 درصد راندمان خواهید گرفت. برای کسانی که خیلی علاقه مند هستند یا در شهرستان های دور هستند شاید مقرون به صرفه باشه و چند واحدی که به این سبک راه انداختیم رضایت دارند.
:: موضوعات مرتبط:
پرسش و پاسخ
:: برچسبها:
با سلام و خسته نباشید من حدود یکسال که پرورش قارچ ,
خیلی مایلم که نحوه تهیه کمپوست بدونم چطوری هستش,
خیلی دنبال طرح پایلوت تولید کمپوست قارچ دکمه ای گش