zz
در این قسمت بزودی در مورد روش های جدید بلنچ کردن مطالبی عنوان خواهد شد
 
File:ChampignonMushroom.jpg

از جمله مزایای این روش ها:

جلوگیری از کاهش وزن قارچ بلنچ شده

افزایش کیفیت و رنگ قارچ

بهبود طعم و بازار پسندی

مناسب تر شدن قارچ بلنچ شده برای فست فود و صنایع تبدیلی


mostafa.mehrparvar@gmail.com

09382725215

09128431824



:: موضوعات مرتبط: مقالات آموزشی قارچ
:: برچسب‌ها: بلنچ کردن قارچ های خوراکی
ن : مهندس مصطفی مهرپرور (دکتری قارچ شناسی)
ت : چهارشنبه بیست و یکم تیر ۱۳۹۱
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید