zz

استفاده از بافت های قارچ خوراکی در رژیم غذایی حیوانات موجب کاهش آلودگی فسفر میشود.

بیشتر لگوم ها و غلات غنی از phytic acid هستند. این اسید یک کوفاکتور ضد تغذیه ای است که میزان جذب عناصر را در حیوانات تک معده ای کاهش می دهد. کاهش جذب فسفر بخاطر وجود فایتیک اسید منجر به افزایش غلظت فسفر در کود میشود.

چندین گونه از قارچ های خوراکی آنزیم phytase را ترشح می کنند که قادر به هیدرولیز کردن فایتیک اسید می باشد.  قارچ a.bisporus  به میزان .0.21 u/gr از بافت های خود حاوی این آنزیم است. با استفاده از این قارچ و کلونیزه کردن بذر ها توسط این این قارچ می توان وضعیت تغذیه ای حیوانات را بسیار بهبود بخشید و میزان جذب فسفر را در آنها بالا برد.



:: موضوعات مرتبط: مقالات آموزشی قارچ
:: برچسب‌ها: قارچ خوراکی به عنوان مکمل بسیار عالی در رژیم غذایی
ن : مهندس مصطفی مهرپرور (دکتری قارچ شناسی)
ت : سه شنبه بیست و هفتم تیر ۱۳۹۱
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید