معرفی منبع فارسی در زمینه پرورش قارچ های خوراکی:
اصول پرورش قارچهای خوراکی

(چاپ ششم با تجدید نظر)
نگارندگان: دکتر ابراهیم محمدی گل تپه، دکتر ابراهیم پورجم
شابک: 0-16-5394-600-978
تاريخ انتشار:
شمارگان:
چاپ اول: 1373
چاپ پنجم: 1384
بها:149000 ريال
این کتاب برای دانشجویان رشته های بیماری شناسی گیاهی، علوم باغبانی، بیوتکنولوژی، علوم گیاهی، زراعت، ترویج و آموزش کشاورزی مقاطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی به عنوان کتاب درسی و مرجع قابل استفاده است.
فصول چاپ پنجم این کتاب عبارت است از: مقدمه، قارچ خوراکی دکمه ای، غنی سازی کمپوست پنجه دوانی شده قارچ بهوسیله مکمل های غذایی، کارایی بیولوژیکی نمود و شاخص میزان تولید محصول قارچ، قارچ های خوراکی صدفی، قارچ خوراکی والواریلا، قارچ خوراکی شی تاکه (قارچ جنگلی)، قارچ گوش چوب، قارچ کوپرینوس یا مرد پشمالو، مورال ها، قارچ خوراکی مرغ چوب یا رقص پروانه ای، قارچ سرمیمون یا ریش پیرمرد، سایر قارچ های خوراکی، خشک کردن قارچ خوراکی، ارزش غذایی و ترکیبات شیمیایی قارچ خوراکی، ارزش اقتصادی تولید قارچ خوراکی، آفات و بیماری های قارچ خوراکی.
كتاب برگزيده در اولين دوره كتاب برتر دانشگاه تربيت مدرّس (1382)
:: موضوعات مرتبط:
مقالات آموزشی قارچ
:: برچسبها:
اصول پرورش قارچهای خوراکی دکتر ابراهیم محمدی گل ت,
دکتر ابراهیم پورجم