zz
 

جدید ترین دانش فنی برای تولید اسپان مایع قارچ های خوراکی

Microscopy Study

اسپان، بذر مایع قارچ خوراکی این است که به راحتی می توان تعداد زیادی کمپوست را تلقیح نمود. سرعت رشد قارچ سریع تر بوده و با افزودن مواد غذایی کم مصرف به آن می توان به عملکرد بالاتری دست یافت.

شرکت قارچ ایران زمین در نظر دارد دانش فنی تولید آن را با قیمت توافقی در اختیار تولید کنندگان اسپان قرار داده و یا در تولید آن مشارکت نماید.

به روزترین متود های تولید اسپان، کمپوست و قارچ را از ما بخواهید.

تلفن تماس قارچ ایران زمین: ۰۹۱۰۲۱۷۵۶۰۷تهران

 



:: برچسب‌ها: اسپان, بذر مایع قارچ خوراکی قارچ دکمه ای صدفی شی تاکه ولو
ن : دکتر ولی اله مهدیزاده
ت : یکشنبه دوازدهم شهریور ۱۳۹۱
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید