zz

با سلام، من تصمیم دارم که یک واحد تولیدی قارچ صدفی راه اندازی کنم ، ولی ماندگاری 3-2 روزه ی آنها ریسک کار را بالا می برد. میشه راهنمایی کنید که چطور ماندگاریشون را به حداقل 5 روز افزایش بدم؟(منظورم کنسرو کردن و ترشی و مربا نیست)

تو دنیا روش های جدید بسته بندی اومده که هوای داخل بسته بندی رو تغییر می دن تا دوام افزایش یابد. روش معمول اینه که بعد از برداشت قارج رو برای جند ساعت در سردخانه قرار دهید ماندگاری آن افزایش می یابد. راه دیگر این است که روی بستر خاک اره کشت کنید. قارج را قبل از بلوع کامل برداشت کنید ماندگاری بالا می رود.

 من توخونه میخام پرورش قارچ بزنم برای شروع باچقدرکمپوس شروع کنم خوبه؟

بسته به عوامل زیادی داره از جمله وضعیت مالی. میزان کمپوست لازم برای کف را حساب کنید و شروع کنید. سایز هر بلوک ۴۰ در ۶۰ است



:: موضوعات مرتبط: پرسش و پاسخ
:: برچسب‌ها: ماندگاری قارچ
ن : دکتر ولی اله مهدیزاده
ت : پنجشنبه بیست و یکم اردیبهشت ۱۳۹۱
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید