zz

مقاله 2013: یافته های جدید در مورد ارزش غذایی قارچ های خوراکی

Recent developments on umami ingredients of edible mushrooms – A review

Elucidate the information on the umami taste of edible mushrooms.

Enlighten the health benefits of mushroom based functional foods and food flavors.

Summarize the recent developments in the field of umami taste of mushrooms.



http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924224413001611#




:: موضوعات مرتبط: مقالات آموزشی قارچ
:: برچسب‌ها: مقاله 2013, یافته های جدید در مورد ارزش غذایی قارچ های خوراکی
ن : دکتر ولی اله مهدیزاده
ت : یکشنبه سی و یکم شهریور ۱۳۹۲
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید