zz
مقاله 2013: تاثیر فرآینده های مختلف روی قارچ خوراکی دکمه ای


Thermal characteristics of Agaricus bisporus mushroom: freezing point, glass transition, and maximal-freeze-concentration condition.

http://www.cabdirect.org/abstracts/20133362684.html;jsessionid=B3DAE4231D864E599647622B86E77CF6




:: موضوعات مرتبط: مقالات آموزشی قارچ
:: برچسب‌ها: مقاله 2013, تاثیر فرآینده های مختلف روی قارچ خوراکی دکمه ای
ن : دکتر ولی اله مهدیزاده
ت : یکشنبه دوازدهم آبان ۱۳۹۲
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید