zz
سلام خسته نباشید تندی گلو سوز و طعم و مزه ارینجی رو میشه با افزودنی به بسترش اصلاح کرد میشه یه بستر خوب مثال بزنید محیط کشت اگار که روش کشت بافت شده چطور میشه برای مدت طولانی نگه دارم و چه مدت باید رو محیط دیگه ببرمش ممنونش

آره میشه. اما طعم ارینچی خیلی خوبه. احتمالا اونی که کشت کردی ارینچی نست.

ببرید داخل لوله هر 6 ماه ساب کالچر کنید



:: موضوعات مرتبط: پرسش و پاسخ
:: برچسب‌ها: سلام خسته نباشید تندی گلو سوز و طعم و مزه ارینجی ر
ن : دکتر ولی اله مهدیزاده
ت : جمعه بیست و پنجم بهمن ۱۳۹۲
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید